intsenbúcsút adermesztőhidegnek

Hiszen egy Atlantic Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel
nyugodt, meleg otthont tud biztosítani Önnek


Atlantic Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel

Solius ecodomo fűtőpanel kezelő

Egy Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel felszereléséhez nincs szükség a falak megbontására. Nem kell igénybe venni drága szakembereket, hiszen a fűtőpanel felszerelése rendkívül egyszerű. A falra rögzítéshez szükséges tartókonzol pedig már a csomagolásában megtalálható.

Utána csak beállítja, hogy milyen meleget szeretne a szobájában, és az

elektromos fűtőpanel azonnal árasztja magából a jóleső meleget.

Önálló vagy kiegészítő fűtésre is alkalmas!


komfortos fűtés logoFelejtse el az egész napos ugrálást, amit a hagyományos gázkonvektorokon vagy fűtőtesteken található teljesítményszabályozó állandó tekergetése okoz. Az Atlantic Solius fűtőpanel precíz +/- 0,1 °c fok pontos beépített termosztáttal rendelkezik, így ezt már nem kell külön megvásárolnia. A precíz hőmérsékletszabályozás az energiamegtakarításon kívűl, kellmes állandó hőmérsékletet biztosít. Az automata termosztátnak köszönhetően, ez a fűtőpanel nem működik egész nap folyamatosan. 


A precíz automata termosztát a beállított hőmérséklet elérése után magától kikapcsol, majd a hőmérséklet csökkenésekor a fűtőpanel ismét fűteni kezd, mindezt teljesen hangtalanul teszi. Az Atlantic Solius Ecodomo fűtőpanelben nincs semmilyen mozgó alkatrész, ezért teljesen hangtalan, így a későbbiekben sem kell majd zavaró búgó hangra számítania.

Kiegészítő vagy főfűtésnek egyaránt kitűnő választás, ugyanis előtte tartózkodva rendkívűl jó hőérzetet biztosít. Mindez egy esztétikus, falra szerelhető fűtőtest formájában.

Atlantic Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel

Ez az elektromos fűtőpanel ideálisabban alkalmazható nagy (2,7-m-nél nagyobb) belmagsságú helyiségekben, hiszen a hagyományos elektromos konvektorok esetében a felszálló meleg levegő könnyen megrekedhet a plafon közelében. A fali fűtőpanelek alkalmazásával ez a jelenség valamelyest csökkenthető. Előtte tartózkodva, pedig igen kellemes hőérzetet biztosít, így jóval komfortosabb fűtést eredményezhet.

Válassza ki, hogy otthonába melyik Atlantic Solius Ecodomo fűtőpanel illik:

A árak 2018-as kiskereskedelmi végfelhasználói árak Ft/db, amik tartalmazzák a 27%-os áfát és az ingyenes magyarországi kiszállítást is!

TeljesítményRaktáronBruttó árJavasolt alapterületSzéles x MagasVastagságSúly
1000 W (4,3 A)
65.990 Ft6 - 10 m252 x 45 cm12 cm6,2 kg
1500 W (6,5 A)
76.190 Ft10-15 m281 x 45 cm12 cm8,1 kg
2000 W (8,7 A)
86.390 Ft15-20 m2104 x 45 cm12 cm10,2 kg
Görgős tartóláb 
4.090 Ft----
+ 3 év jótállás (5 év)
4.090 Ft----


elektromos fűtés szaktanácsadó


Érdeklődjön, kérjen szaktanácsot
vagy rendeljen akár most!

mutató ujjAjánlom figyelmébe a Gyakori Kérdések aloldalt is,
ahol kérdéseire 
azonnali válaszokat talál!


+36 20 976 7240


Üzenetet is hagyhat nekem a jobb alsó sarokban

Ingyenes szaktanácsadással és telefonos rendelésfelvétellel

készséggel állok rendelkezésére munkanapokon  08:00 - 18:00 óráig.

elektromos fűtés árArra bíztatom, hogy érdeklődjön, tegye fel nekem kérdéseit, akkor is ha még nem döntött, vagy csak információkat gyűjt és később szeretne csak vásárolni. Ne aggódjon, nem áll szándékomban semmire sem rábeszélni Önt! Vásárlási szándékától függetlenül szívesen segítek, és ígérem tudásom legjavával fogom segíteni!
Megtisztelő érdeklődése előtt ajánlanám figyelmébe a Gyakori Kérdésekaloldalam, ahol összegyűjtöttem Önnek a leggyakrabban felmerülő kérdésekre a válaszokat.