Fával fűteni talán ma a legolcsóbb megoldás, 

ezért nem is javaslom a kályha, vagy a kandalló cseréjét!


fatüzelés és elektromos fűtés

Azonban van néhány olyan helyzet amikor kényelmetlen tud lenni a kályha használata. Arra gondolok elsősorban, hogy sokszor nehezen tartható az egyenletes hőmérséklet, illetve ennek az eléréséhez folyamatosan pakolni kell a tüzet, fűteni kellene...éjszaka is.

Gyakori eset, hogy az este megrakott tűz, már éjfél előtt leég, így télen a szoba már az éjszaka közepén jelentősen hűlni kezd, majd reggel a kellemetlen hidegben kell felkelni és begyújtani...nem is ragozom tovább, gondolom, tudja miről van szó...

  • Viszont erre a problémára van egy nagyon jó megoldás: egy Atlantic elektromos fűtőtest beszerzése, melynek beépített termosztátja van, ráadásul igen pontos!
  • Amint a hőmérséklet csökkenni kezt, az elektromos fűtőtest azonnal bekapcsol és automatikusan tartja ez előre beállított hőmérsékletet, így a szoba nem fog kihűlni reggelre és végre kellemes melegben kelhet fel télen is!
  • Az így létrehozott "rendszer" teljesen automatikusan működik, hiszen amint begyújt a kályhába, a hőmérséklet a beállított fölé emelkedik, ezért a radiátor automatikusan ki fog kapcsolni.

Atlantic elektromos konvektor kezelő

  • Ugyanilyen módon megoldható az is, hogy amikor napközben nem tartózkodik otthon, az elektomos radiátor temperál egy beállított hőmérsékletet, majd amikor hazaér és ismét begyújt, akkor már nem kell nagyot emelni a hőmérsékleten, hiszen nem a jéghideg házba érkezik majd haza.

elektromos radiátor árArra bíztatom, hogy érdeklődjön, tegye fel nekem kérdéseit, akkor is ha még nem döntött, vagy csak információkat gyűjt és később szeretne csak vásárolni. Ne aggódjon, nem áll szándékomban semmire sem rábeszélni Önt! Vásárlási szándékától függetlenül szívesen segítek, és ígérem tudásom legjavával fogom segíteni!

Debreczeni Gergő - Fűtéstechnikai szaktanácsadó

Érdeklődjön, kérjen szaktanácsot

vagy rendeljen akár most!

Hívjon ezen a számon, készséggel segítek!


+36 20 976 7240


Üzenetet is hagyhat a jobb alsó sarokban

Ingyenes szaktanácsadással és telefonos rendelésfelvétellel

készséggel állok rendelkezésére munkanapokon  08:00 - 17:00 óráig.