Nagy öröm egy kisbaba érkezése. De vajon a babaszoba 

egyenletes meleg lesz a hűvös estéken és a hideg hajnalokon is?

gyerekszoba fűtés

Legyen szó bármilyen központi vagy hagyományos fűtésről, szinte megoldhatatlan nehézségnek tűnik, hogy a szobák hőmérséklete egyforma legyen, vagy legalábbis elég meleg legyen. Különbözően hőszigetelt lakrészek, távol eső szobák, vagy a rosszul méretezett radiátorok miatt.

Sokunknál gyakori jelenség, hogy a távolabbi szobák már hűvösebbek. A probláma részben abból adódik, hogy nem tud teljesen megfordulni a fűtővíz a távoli radiátorokban addig, amíg a nappaliban már lekapcsol a termosztát (erről a fűtési problémáról itt írok részletesebben)

Nem sokkal jobb a helyzet, akkor sem ha fatüzelsről van szó, mert ahhoz, hogy egyenletes meleg legyen, szinte folyamatosan rakni kell a tüzet, de az éjszaka így sem megoldott.

Viszont....

  • Mindezekre a problémákra van egy megoldás: egy megbízható Atlantic elektromos fűtőtest, melynek beépített termosztátja van, ráadásul igen pontos! Ami azt jelenti, hogy helyes méretezés esetén tizedfok pontossággal képes szabályozni a babaszoba hőmérsékletét, vagyis képes teljesen egyenletesen tartani a hőmérsékletet még a leghidegebb időben is. Így az alkalmazásával elkerülhető, hogy a kisbaba a hideg szoba miatt esetleg megfázzon.


  • Egy ATLANTIC radiátor önállő főfűtésként és kiegészítő fűtésként is megbízhatóan alkalmazható, ami azt jelenti, hogy a radiátort a kívánt hőmérsékletre beállítva a fűtőtest azonnal bekapcsol amint a levegő hűlni kezd, majd amint elérte a beállított hőmérsékletet kiapcsol. 


  • Gáz központi fűtés vagy fafűtés mellé kiegészítő fűtésnek is remek választás, hiszen az így "feljavított fűtés rendszer" teljesen automatikusan üzemel, hiszen az elektromos radiátor csak akkor és annyi időre kapcsol be amikor szükséges. Megemeli azt a pár fokot, majd utána automatikusan kikapcsol, vagyis ténylegesen szabályoz.
  • Ráadásul így az üzelemtetési költség is csak töredéke lesz annak, mintha a helyiséget teljesen önállóan elektromosan fűtené, hiszen így csak azt a pár °C-foknak megfelelő kölönbözeti hőmennyiséget kell pótolnia az elektromos radiátornak, ami valójában egy elhanyagolható része a teljes fűtési költségnek.
  • Ezen kívűl a hűvősebb tavaszi és őszi időszakban is kitűnő segítséget jelent, amikor a gázfűtést vagy a kandallót nem éri meg begyújtani

Arra bíztatom, hogy érdeklődjön, tegye fel nekem kérdéseit, akkor is ha még nem döntött, vagy csak információkat gyűjt és később szeretne csak vásárolni. Ne aggódjon, nem áll szándékomban semmire sem rábeszélni Önt! Vásárlási szándékától függetlenül szívesen segítek, és ígérem tudásom legjavával fogom segíteni!

Debreczeni Gergő - Fűtéstechnikai szaktanácsadó

Érdeklődjön, kérjen szaktanácsot

vagy rendeljen akár most!

Hívjon ezen a számon, készséggel segítek!


+36 20 976 7240


Üzenetet is hagyhat a jobb alsó sarokban

Ingyenes szaktanácsadással és telefonos rendelésfelvétellel

készséggel állok rendelkezésére munkanapokon  08:00 - 18:00 óráig.