jó melegpadlófűtéstélre!

Hideg, nyirkos, csúszós padló helyett kellemes meleg,

igazi luxus fürdőszobát biztosíthat egy elektromos padlófűtés


elektromos fűtőkábel fürdőbeelektromos padlófűtés fürdőszobábaA DEVI elektromos fűtőkábelei elérhető megoldást nyújtanak a fürdőszoba-, konyha felújításoknál, vagy új padlófűtés kialakításánál.

Az elektromos padlófűtés azonnal komfortos, meleg padlót biztosít. Mivel ez egy konyha vagy fürdőszoba felújítás után történik, kivétel nélkül mindenki a "luxusérzésről" számol be.

Egyszerűen mindenki csak boldog, hogy megcsinálta, hogy jól döntött és, hogy semmilyen "jelentős" munkafolyamat nem volt, most meg itt egy meleg fürdőszoba. Nem ritka, hogy a használatbavétel után hónapokkal is azt halljuk, hogy "nem hiszem el, hogy nekem ilyen fürdőszobám van, padlófűtés nélkül fele ennyit sem érne..."

20 év garancia devi fűtőkábelekreEgy DEVI elektromos padlófűtés valóban megbízható és időtálló megoldás. A DEVI a fűtőkábeleire 20 év (nem elírás!) garanciát biztosít. Ha ez idő alatt mégis meghibásodna a fűtőkábel, akkor ez a garancia a bontás és helyreállítás teljes költségét (szakemberek, fűtőkábel, burkolóanyagok) is biztosítja. Ez egy igen nagyvonalú ajánlat.

DEVI elektromos fűtőszőnyegKisebb költségkeret mellett is lehetséges a kivitelezés. Ez esetben csak az aljzatot kell újraburkolni úgy, hogy alatta maradhat a régi csempe. Erre kerül a csemperagasztó, bele a fűtőszőnyeg és rá az új burkolat. A lenti videóban egy ilyen kivitelezés látható. Az eredmény ugyanaz, cca. fél-egy centiméterrel magasabb padlószint mellett.

termosztát fűtőkábelhez

  • A DEVI új megoldásival valóban csak döntés kérdése a gyorsan és tényleg egyszerűen kivitelezhető álom-padlófűtés. Technikai akadálya biztosan nem lesz, mert minden helyzetre  biztosítunk szakszerű és jó megoldást.


elektromos padlófűtés árNem csak új építésű fürdőszobába, lakótérbe lehetséges padlófűtést kialakítani, hanem egy kisebb felújítás, és újraburkolás alkalmával - közvetlenül a csemperagasztóba fektetve - 1 nap alatt kész lehet a teljes értékű padlófűtés, amely gyors és biztonságos (teljesen elektroszmog mentes a 360°-os árnyékolás miatt!)

A lefektetéséhez nem szükséges olyan különleges szakember igénybevétele, aki ne lenne amúgy is ott egy fürdőszoba vagy konyha felújításnál (hidegburkoló a csemperagasztóba fekteti, a villanyszerelő pedig az elektromos hálózatra köti)

elektromos padlófűtés kivitelezés

Rendkívűl széles termékválaszték
Gyárilag szerelt csatlakozóvégek
Egyszerű szerelhetőség
Nagy raktárkészlet, gyors szállítás
Megvalósítás bosszúságok nélkül
20 év garancia
Komplett gyári rendszer
Tapasztalat és szakértelem
Érdeklődjön, kérjen szaktanácsot
vagy rendeljen akár most!

Hívjon ezen a számon, készséggel segítek!


+36 20 976 7240


Vagy hagyjon üzenetet a jobb alsó sarokban

Ingyenes szaktanácsadással és telefonos rendelésfelvétellel

készséggel állok rendelkezésére munkanapokon 08:00-18:00 óráig.


DEVI elektromos padlófűtés árlista 2017A teljes kínálat nagyon széles, elsőre szinte átláthatatlan. De ne aggódjon, azért vagyok itt, hogy segítsek Önnek eligazodni, alkalmasint kiválasztani az igényeinek és a lakása adottságainak legmegfelelőbb fűtőkábelt/fűtési megoldást.

Keressen akkor is, ha még csak nézelődik, vagy nem tud dönteni. Ne aggódjon, nem áll szándékomban semmire sem rábeszélni Önt, vásárlási szándékától függetlenül szívesen segítek. Nálam nincs semmilyen "elvárás, trükk vagy nyomásgyakorlás", sem chaten, sem a telefonban. Ráadásul a tarifacsomagom korlátlan, ezért nyugodtan kérjen egy visszahívást :)