jó melegelektromos padlófűtéstélre!

Hideg, nyirkos, csúszós padló helyett kellemes meleg,

igazi luxus fürdőszobát biztosíthat egy elektromos padlófűtés


elektromos fűtőkábel fürdőbeelektromos padlófűtés fürdőszobábaA DEVI elektromos fűtőkábelei elérhető megoldást nyújtanak a fürdőszoba-, konyha felújításoknál, vagy új padlófűtés kialakításánál.

Az elektromos padlófűtés azonnal komfortos, meleg padlót biztosít. Utólagos visszajelzések során, szinte mindenki egyfajta "luxusérzésről" számol be.

Sokan boldogok, hogy megcsinálták és, hogy semmilyen "jelentős" plusz munkafolyamat nem volt. 

20 év garancia devi fűtőkábelekreEgy DEVI elektromos padlófűtés valóban megbízható és időtálló megoldás. A DEVI a fűtőkábeleire 20 év (nem elírás!) garanciális jótállást biztosít. Ha ez idő alatt mégis meghibásodna a fűtőkábel, akkor ez a garancia a bontás és helyreállítás teljes költségét (szakemberek, fűtőkábel, burkolóanyagok) is biztosítja. A garancia érvényességéhez a szerelést szakemberrel kell végeztetni és érvényes, a szerelő által lepecsételt jótállási jeggyel kell rendelkezni.

DEVI elektromos fűtőszőnyeg
Kisebb költségkeret mellett is lehetséges a kivitelezés.
 Ez esetben csak az aljzatot kell újraburkolni úgy, hogy alatta maradhat a régi csempe. Erre kerül a csemperagasztó, bele a fűtőszőnyeg és rá az új burkolat. A lenti videóban egy ilyen kivitelezés látható. Az eredmény ugyanaz, cca. fél-egy centiméterrel magasabb padlószint mellett, de sajnos jelentősebb hővesztesség mellet, ugyanis így nem kerül hőszigetelés a fűtőszőnyeg alá.

termosztát fűtőkábelhez

  • A DEVI új megoldásival valóban csak döntés kérdése a gyorsan és tényleg egyszerűen kivitelezhető padlófűtés. Technikai akadálya biztosan nem lesz, mert szinte minden helyzetre  biztosítunk szakszerű és jó megoldást.


elektromos padlófűtés árNem csak új építésű fürdőszobába, lakótérbe lehetséges padlófűtést kialakítani, hanem egy kisebb felújítás, és újraburkolás alkalmával - közvetlenül a csemperagasztóba fektetve - 1 nap alatt kész lehet a teljes értékű padlófűtés, amely gyors és biztonságos.

A lefektetéséhez nem szükséges olyan különleges szakember igénybevétele, aki ne lenne amúgy is ott egy fürdőszoba vagy konyha felújításnál (hidegburkoló a csemperagasztóba fekteti, a villanyszerelő pedig az elektromos hálózatra köti)

elektromos padlófűtés kivitelezés

  • Rendkívűl széles termékválaszték
  • Gyárilag szerelt csatlakozóvégek
  • Egyszerű szerelhetőség
  • Nagy raktárkészlet, gyors szállítás
  • Megvalósítás bosszúságok nélkül
  • 20 év jótállás
  • Komplett gyári rendszer
  • Tapasztalat és szakértelem
Érdeklődjön, kérjen szaktanácsot
vagy rendeljen akár most!

Hívjon ezen a számon, készséggel segítek!


+36 20 976 7240


Vagy hagyjon üzenetet a jobb alsó sarokban

Ingyenes szaktanácsadással és telefonos rendelésfelvétellel

készséggel állok rendelkezésére munkanapokon 08:00-18:00 óráig.


DEVI elektromos padlófűtés árlista 2017A DEVI elektromos padlófűtés kínálata nagyon széles, elsőre szinte átláthatatlan...

De ne aggódjon, azért vagyok itt, hogy segítsek Önnek eligazodni,
alkalmasint kiválasztani az igényeinek és a lakása adottságainak legmegfelelőbb elektromos fűtőkábelt.

Keressen akkor is, ha még csak nézelődik, vagy csak nem tud dönteni. Nem áll szándékomban semmire sem rábeszélni Önt, vásárlási szándékától függetlenül szívesen segítek!