percekalattmelegfürdőszoba

Bármelyik Atlantic elektromos törölközőszárító radiátort is választja,

a nyirkos törölközők és a hideg fürdőszoba emléke már csak a múltté lesz...


Atlantic RSS 2012 elektromos törölközőszárító radiátor

Minden Antantic RSS 2012 elektromos törölközőszárító radiátor beépített termosztáttal rendelkezik, ami állandó hőmérsékletet biztosít úgy, hogy közben a törölközők is hamar megszáradnak. A termosztátnak köszönhetően a radiátor nem működik egész nap folyamatosan. A kívánt hőmérséklet elérése után magától kikapcsol, majd a levegő hőmérsékletének csökkenésekor automatikusan fűteni kezd.

Atlantic elektromos törölközőszárító radiátorIPX4Ez az elektromos törölközőszárítós radiátor IPX4 (fröccsenő víz elleni) védelem rendelkezik, ezért nyugodtan használhatja párás, nedves fürdőszobában is. Kialakításánál fogva a rá fröccsenő víz, nem jut be a kezelő belsejébe.

nem kell bontani falatA radiátor felszereléséhez nem kell a falat megbontani, vagy  feltétlen drága fűtésszerelőt hívni. Nincs szükség több napos beépítésre. 4 db tipli/csavarral a falon rögzíthető.

jó döntésAz Atlanric RSS 2012 elektromos törölközőszárító radiátor már gyárilag feltöltött fagyálló (-10°C) fűtőfolyadékkal rendelkezik. Karbantartásmentes, így később sincs szükség fűtőfolyadék utántöltésre, sem levegőmentesítésre. Nagyításhoz kattintson  mutató ujj

Atlantic RSS 2012 fürdőszobai törölközőszárítós radiátorTetszetős kialakítású, modern megjelenésű fűtőtest, amely felújított fürdőszobákba is elegáns megjelenést biztosít. Kifinomult működésével kellemes meleget áraszt, miközben a törölközők is száradnak. Beépített elektronikus termosztátja kevesebb, mint 0.5°C kapcsolási hőmérséklettel szabályozza a füdőszoba kellemes melegét.

gyerekzár funkcióNapi automata fűtés és automata szárító kényelmi funkcióval is rendelkezik, sőt a gyerekzár funkcióval "rögzítheti" a kívánt beállításokat.

gyors felfűtés"2h Boost" funkciója abban segít, hogy amikor Ön hirtelen szeretné felmelegíteni a fürdőt, akkor ennek a funkciónak a használatával a radiátor 2 órát folyamatosan fűt, a beállított hőmérséklettől függetlenül. A 2 óra leteltével visszaáll a korábban beállított hőmérsékletre. Egy hűvösebb téli estén vagy egy fürdés előtt ez kifejezetten kényelmes, és több odafigyelést nem igénylő opció.

Atlantic RSS2012 magyarázatA "24h Auto" funkció az előbb említett "2h Boost" funkciót ismétli 24 óránként. Ez abban az esetben jöhet jól, ha Önnek minden nap (órára pontosan) ugyanabban az időben szeretne egy kis extra meleget a fürdőszobában.

Az Atlantic RSS 2012 fürdőszobai elektromos törölközőszárító radiátor ellenálló, többrétegű porfestéssel készül, kifejezetten nedves környezeti használatra tervezve, ezért évek múlva is ugyanolyan öröm lesz rá néznie, mint amikor felszerelte.

A árak 2018-as kiskereskedelmi végfelhasználói árak Ft/db, amik tartalmazzák a 27%-os áfát és az ingyenes magyarországi kiszállítást is!

TeljesítményRaktáronBruttó árJavasolt alapterületSzélesség x MagasságVastagságSúly
500 W
56.990 Ft< 5 m240 x 125 cm8,5 cm11,6 kg
500 W
54.790 Ft<5 m248 x 100 cm8,5 cm12 kg
750 W
64.890 Ft5-7 m248 x 145 cm8,5 cm17 kg
1000 W
93.090 Ft7-10 m255 x 178 cm8,5 cm30 kg
+ 3 év jótállás
  4.090 Ftgyors felfűtésMivel a fürdőszobai használat jellemzően időszakos, és néhány °C fokkal melegebb hőmérséklet kíván, ezért ha igazán gyors felfűtést szeretne, akkor a lakóterekhez képest másfélszer nagyobb teljesítménnyel, vagyis 50 W/m3 (cca. 150 W/m2) -es teljesítményigénnyel célszerű számolnia.

Fontos lehet ...

  • Atlantic radiátorok kiváló minőségű európai termékek  2 év vagy +3 év opcionális (5 év) jótállással.
  • Mindegyik RSS 2012.es törölközőszárítós elektromos radiátor saját raktáron van, ezért azonnal szállítható!
  • Hétköznap 11:30-ig leadott rendeléseket már másnapra kiszállítjuk, még a legkisebb magyar falvakba is!
  • Az elektromos törölközőszárító radiátorok kiszállítása ingyenes az ország egész területére. 
  • A vételár a futárnál készpénzzel fizethető, melyet nem terhel semmi egyéb vagy rejtett költség!


elektromos fűtés szaktanácsadó


Érdeklődjön, kérjen szaktanácsot
vagy rendeljen akár most!

mutató ujjAjánlom figyelmébe a Gyakori Kérdések aloldalt is,
ahol kérdéseire
 azonnali válaszokat talál!


+36 20 976 7240


Üzenetet is hagyhat nekem a jobb alsó sarokban

Ingyenes szaktanácsadással és telefonos rendelésfelvétellel

készséggel állok rendelkezésére munkanapokon  08:00 - 18:00 óráig.

Arra bíztatom, hogy érdeklődjön, tegye fel nekem kérdéseit, akkor is ha még nem döntött, vagy csak információkat gyűjt és később szeretne csak vásárolni. Ne aggódjon, nem áll szándékomban semmire sem rábeszélni Önt! Vásárlási szándékától függetlenül szívesen segítek, és ígérem tudásom legjavával fogom segíteni!
Megtisztelő érdeklődése előtt ajánlanám figyelmébe a Gyakori Kérdésekaloldalam, ahol összegyűjtöttem Önnek a leggyakrabban felmerülő kérdésekre a válaszokat.